PER POST SCRIPTUM

En PERfekt eftermiddag

Udgivelsesreceptionen hos Billunds boghandel for PER var en overvældende lykkelig begivenhed.

Det var så rart at sidde der med Signe og sammen skrive og tegne i bøgerne. Det var så rart at møde så mange søde og interesserede mennesker. Det var så rart at sidde i Elsas boghandel mellem bøger og mennesker. Det føltes som om den usynlige tråd der er løbet igennem hele arbejdet med PER de sidste tre år slog en lysende cirkel omkring det hele.

Jeg havde lavet 17 zines med en samling af feltnoterne fra PER, og gid jeg havde lavet flere, men jeg løb tør for papir. Jeg havde også lavet 120 små Per-chokolader. De fire af dem ligger nu i min reol og jeg tror aldrig jeg spiser dem.

Og nu til billederne. De er kærligt taget af Anders Johansen, Vera Benjaminsen og Niels Hemmer.