ONDULATEN

“DET ER EN USÆDVANLIG OG VIDUNDERLIG TEGNESERIE”
Børn & bøger

Bastian ønsker sig brændende en blød og rar kanin, men i stedet får han Preben, en grøn undulat, der viser sig at være ualmindelig næbbet.

Ondulaten er en sjov og anderledes kæledyrsthriller

Illustreret af Stinestregen, Gads børnebøger, 2023

ANMELDELSER & OMTALE


“Det er en usædvanlig og vidunderlig tegneserie.”
“Store anbefalinger.”
Kent Poulsen, Børn & Bøger


“Et pletskud til højtlæsning og til børn, der er gamle nok til at læse selv.”

“Det er virkelig en spændende historie, Zenia Johnsen og Stinestregen sammen har lavet her, med et perfekt uhyggeniveau hvor de fleste børn kan være med. Der bliver sparket godt til fantasien, spændingsniveauet er højt, og tegningerne er farverige og flotte og indeholder masser af humor, der udligner den værste uhygge.”
Katrine Colmorn, Litteratursiden.dk


“Sjov og smuk, en stærk fortælling”
@thejulesrules


“Forfatter Zenia Johnsen og illustrator StineStregen har begået Ondulaten, som er en lille
genistreg, hvis du spørger mig.”

Ondulaten er en herlig grafisk gyser, der giver kriller i maven uden at være alt for uhyggelig. Et pletskud til højtlæsning og til børn, der er gamle nok til at læse selv.”
Line Frømann Ehlers, Bogbotten


“Zenia Johnsen er altid god for en underholdende historie, og denne gang er ingen undtagelse. Bogen er virkelig velegnet til at læse sammen med børn fra ca. 6 år, og tilføjet StineStregens herlige tegninger, bliver det kun endnu bedre.”
Jette anbefaler, Aarhus Bibliotekerne


Ondulaten kan læses fra ca. 6 år og op – og der er garanti for et godt grin, og en god snak om dumme kæledyr”.
@skolelaererlife


“Som andre tidligere har påpeget, måtte historien om Bastian og den onde undulat Preben gerne ha’ været meget længere, først og fremmest fordi den er herlig, men også fordi læseren lades tilbage med en masse ubesvarede spørgsmål, så som

  • er dyrehandleren farveblind?
  • hvad foregår der lige mellem Bastians mor og nabo-Bent?
  • har Interpol virkelig en lokalafdeling i Vejle?”

@bookbitch.dk


“Makkerparret Zenia Johnsen og StineStregen har begået en sarkastisk, skør og morsom tegneserie om magtbalancen mellem menneske og (kæle)dyr. Tonen og illustrationerne har et dobbeltlag, som ved første, hurtige gennemsyn viser sig. Ironien driver ned ad siderne, og bogen er sjov. Vældig, vældig sjov.”
@bogoplevelsen


“Man kan ikke lige sætte Zenia Johnsen i bås og hurra for det.”

Ondulaten er en morsom og skæv billedbog om Bastian, som gerne vil have en kanin, men ender med en ret så krævende Ondulat. Stinestregens runde og herlige streg indfanger helt perfekt den crazy historie.
@bausagerbooks


Ondulaten henvender sig til børn fra cirka 6 år og er skrevet af Zenia Johnsen og Stinestregen – de to formår at underholde både i handlingen og i illustrationerne, og Ondulaten giver derfor et sjovt indblik i den trekant, som børn kender så godt: kæledyret, dem selv og forældrene…”
@norogfarlaeser


Ondulaten er den skræmmende historie om drengen Bastian der virkelig ønsker sig en kanin, men må tage til takke med en undulat, som viser sig at være ondskaben selv. ⁠ Den er skrevet af Zenia Johnsen og illustreret af StineStregen – og det er et match made in heaven! Det er lige dele underholdende og foruroligende læsning og den er bare fed!”
@linedalbro


Ondulaten Goodreads