Sommerfugleblæk II

Og en indsigt

Jeg fastholder at det var en prima idé at lave mit eget sommerfugleblæk.
Men det er urealistisk, at jeg kan gennemføre en værdig sommerfugleblæk-signering til udgivelses-receptionen. Jeg er for klodset, blækket er for flydende og papiret i PER har en ret god sugeevne, hvilket betyder, at man må holde siderne adskilt en rum tid (ca. 10. min) indtil blækket er tørret helt op. Den sidste udfordring kunne sikkert løses ved at jeg tager en hårtørrer med til receptionen, og simpelthen nænsomt varmeblæser blækket tørt, hvilket jeg dog vurderer vil skabe et forundringsrum, som jeg ikke helt er interesseret i.

Der kommer derfor kun til at findes ca. 10 eksemplarer af PER med sommerfugleblækket, det er dagen gået med, og jeg har ved samme lejlighed efterladt varige minder om processen på både min trøje og mit bord. Men sommerfugleblækklatterne på mine hænder er ikke for evigt.

Illustration fra PER af Signe ParkinsLeave a Reply