18. maj – Dag 7

Er sikkerheden i top?

Hvis man er en fugl vil man virkelig gerne snacke en sommerfuglelarve. Da jeg havde larver i stuen fløj især musvit og blåmejse ind af vinduet for at få næbbet i larverne. Det lykkedes imidlertid aldrig, fordi, selvom de virkelig prøvede, kunne de ikke trænge igennem akvariets netlåg .
Men aktuelt grubler jeg: Kunne en hel bande af musvitter tage (uforstyrret) fat på flueskabets net? Kunne mange skarptslebne næb i fællesskab simpelthen få pirket hul? Musvitterne ville blive som ræve i en hønsegård! Larverne ville være prisgivet!

Jeg har siddet på lur med kikkert og overvåget aktiviteten omkring flueskabet nede i haven. En enkelt blåmejse mellemlandede kort på taget – ellers er der ikke andet at notere.

One comment

  1. Ja, jeg hører temaet fra Pingvinerne fra Madagaskar for mit indre øre nu, så jeg ville blive ved med at holde godt øje, hvis det var mig. Feks undlade at blinke

Leave a Reply