8.3.22, kl. 7:43

"Jeg er bange for lokkere, ildebrande, bjørneklo og elastikken indeni. Hvis elastikken springer, sprænges alt."
Jeg skrev de første linjer til Alt det her for fem år siden. Nu sidder jeg med linjerne igen. Og altså også med alle dem der fulgte efter.
Det er meget meningsfuldt for mig at redigere, at pusle med alle de her små brikker, som tilsammen er blevet en roman. Hvis en brik er mærkelig og ikke vil klikkes sammen med andre kan jeg skære den til eller fjerne den helt. Jeg må faktisk gøre lige hvad jeg vil. Når jeg er helt nede i det, og helt fokuseret, forstår jeg, at jeg må alt. Lige nu tør jeg alt. Det her er mit puslespil. Det er mig der lægger det. Det findes fordi jeg gør. Der findes ikke en bestemt rigtig måde at skrive min roman på. Der findes den måde jeg har gjort det.

One comment

Leave a Reply