Om Enzensberger

Solen skinner, og jeg går ind i en boghandel. Jeg ser at Hjerneskælv står og findes ved siden af en af Jonathan Safran Foers. Jeg smiler og finder Enzensbergers Om litteratur. Der findes flere eksemplarer end denne her, men jeg ved at lige denne, præcis denne, som jeg holder i hånden nu, har jeg holdt før. Jeg køber den. Og udenfor skinner solen stadig.

3 tanker om “Om Enzensberger”

 1. Hej Zenia.
  Jeg vil virkelig utrolig gerne købe hjerneskælv til min dejlige veninde.
  Ved du hvor jeg kan være heldig at finde den i fysik butik nær Aarhus?
  Kh Maj

  1. Hej Maj,
   Nej, desværre, det ved jeg intet om. Jeg ved hvor man fysisk kan købe den i fx Fredericia, fordi der har jeg hilst på den. Og jeg ved at man kan købe den en del steder online.
   Kh Zenia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *