1.6.17, kl 7:08

Fuglene & glemte og fundne datokort.

Engang tegnede jeg fugle på gamle datokort. Jeg nåede til ‘I’ som Isfugl, så glemte jeg at jeg var i gang med det, jeg glemte at jeg ville tegne 28 fugle, en for hvert bogstav i alfabetet. Senere fandt jeg kortene i en æske og tænkte: “Hvad kan man også bruge fugle på datokort til?”
Jeg glemte dem nu med vilje.

Og jeg flyttede et par måneder til Ærø, og det var mens jeg boede der, at Bjarne som lavede forsiden til Hjerneskælv en dag i 2016 mailede og sagde: “Hør, lavede du ikke engang sådan nogle bogkort med fugle? Jeg tænker på at bruge et af dem til forsiden.”
Så min veninde måtte låse sig ind i vores hus i Jylland og kigge i mine ellers hemmelige æsker og finde ‘B’ for Bogfinke, så hun kunne sende den med posten til København, og sådan flyttede den ind på forsiden af min roman.

‘B’ for Bogfinke blev tegnet en dag med heldagsregnvejr. Jeg ved det fordi jeg skrev det ned:
6.5.2015, Det regnede hele dagen. Tegnede en Bogfinke.

 

Leave a Reply